MITÄ VAIN
TERÄKSESTÄ

Muotoillaan sinun tarpeisiisi
sopiva teräspaketti.

PALVELUT
VARASTO
VERKOSTO

TERÄKSEN KÄSITTELYT

laser-, poltto- ja plasmaleikkaus

Pystymme leikkaamaan ohuista 1 mm levyistä jopa 250 mm vahvuisiin teräslevyihin. Aihion paino voi olla maksimissaan 16 tonnia ja maksimikoko 3250 mm x 13 000 mm. Olemme investoineet jatkuvasti uusimpiin teknologioihin, voidaksemme tarjota asiakkaillemme mahdollisimman monipuolista ja laadukasta leikkauspalvelua. Lastaus- ja purkulaitteella varustettu laserleikkauskone mahdollistaa miehittämättömän ajon, jolloin suuretkin erät voidaan leikata kustannustehokkaasti. Viisteplasma mahdollistaa paksujenkin levyjen viisteiden tarkan leikkauksen kilpailukykyisesti. Hankkimamme polttoleikkauskoneet soveltuvat erittäin hyvin myös paksujen levyjen laadukkaaseen leikkaamiseen.

sahaus

Pystymme sahaamaan halkaisijaltaan D420 mm profiileja suora- ja vinosahattuna. Pitkien terästen sahauksen lisäksi teemme profiileihin aukotuksia ja koneistuksia. Aukotukset teemme plasmalla leikkaamalla ja koneistukset yleensä porakoneilla tai koneistuskeskuksilla.

hitsaus

Tarvittaessa toimitamme myös valmiiksi hitsattuja pieniä kokoonpanoja. Suuremmat sarjat voimme valmistaa kustannustehokkaasti robottihitsattuna. Kokoonpanot voivat sisältää myös mekaanista kokoonpanoa.

särmäys

Särmäyspuristimilla pystymme taivuttamaan 6 metrin pituisia kappaleita. Tätä suuremmat kappaleet pystymme valmistamaan lähiseudun alihankintaverkoston avulla. Monipuoliset särmäyksen työkalut mahdollistavat haastavienkin muotojen valmistamisen.

viisteet

Tuotteisiin voidaan tarvittaessa tehdä viisteet polttoleikkaamalla, plasmaleikkaamalla, laserleikkaamalla, mekaanisilla nakertajilla tai koneistamalla. Monipuolinen konekantamme mahdollistaa erilaisten viisteiden valmistamisen aina sopivimmalla menetelmällä.

koneistus

Koneistukset tehdään koneistuskeskuksilla, jyrsimellä tai sorvaamalla. Koneistamme tuotteita sekä vaaka- että pystykaraisilla koneilla. Koneistettavien kappaleiden pituus voi olla jopa kolme metriä. Alihankintaverkostomme avulla pystymme hankkimaan esimerkiksi aarporausta tai muita koneistuksia, mikäli omien koneiden liikealueet ylittyvät. Perinteisiä porauksia teemme säteisporakoneilla ja pylväsporakoneilla.

sinkopuhallus

Sinkopuhallus voidaan suorittaa joko levypuhalluksena tai kappalepuhalluksena. Maksimi levyn leveys on 2750 mm. Levysinko soveltuu hyvin myös pitkien terästen ja hitsattujen kokoonpanojen sinkoamiseen. Kappalepuhallukseen meiltä löytyy kolme erityyppistä laitetta.

lämpökäsittely

Lämpökäsittelyuunimme mahdollistaa kappaleiden ja kokoonpanojen jännityksenpoistohehkutuksen. Nestekaasulla toimivan uunin koko on n. 3 m x 3 m x 7 m.

Alihankintaverkostomme avulla pystymme tarjoamaan myös karkaisuja.

märkä- ja pulverimaalaus

Maalaukset suorittaa alihankintaverkostomme. Verkostostamme löytyy sopivat tekijät eri kokoisille maalattaville tuotteille.

kuuma- ja sähkösinkitys

Sinkityslaitokset löytyvät lähiseudulta. He pystyvät toteuttamaan eri passivointikäsittelyt, myös musta- ja viherpassivoinnit.