TAIDAMME
TERÄKSEN

Ferrum Steel Oy on erikoistunut teräslevyjen ja pitkien terästen esikäsittelyyn. Oma tuotantomme ja viimeisen päälle viritetty alihankintaverkostomme tuottaa esikäsiteltyjä terästuotteita asiakkaiden toiveiden ja tarpeiden mukaan.

JOUSTAVAA PALVELUA

Ferrum Steel Oy on jo vuosia ollut esikäsittelypalvelujen edelläkävijä ja kehittäjä, jolle asiakas on ykkönen ja joka haluaa olla alansa halutuin yhteistyökumppani.

 

Osoituksena tehokkaasta ja laadukkaasta toiminnastamme on sertifioitu johtamisjärjestelmä. Toimintamme on standardien ISO 9001 ja ISO 14001 mukaista. Lisäksi olemme sertifioineet EN 1090-1 ja ISO 3834-2 standardit.

 

Tavoitteenamme on palvella asiakkaitamme pitkäjänteisellä ja syvällisellä yhteistyöllä siten, että molemmat menestyvät omassa liiketoimessaan. Asiakkaiden tarpeiden ymmärtäminen sekä laadukkaiden tuotteiden ja palvelujen tuottaminen ovat keskeisiä tavoitteita yrityksemme toiminnassa.

 

Laatu- ja ympäristöjärjestelmän toimivuutta ja tehokkuutta arvioidaan mm. sisäisillä auditoinneilla, johdon katselmuksilla sekä ulkopuolisen sertifioijan toimesta. Laatu- ja ympäristöjärjestelmät ohjaavat kaikkia toimintojamme päivittäin. Yrityksemme toimintaan kuuluu olennaisena osana jatkuva parantaminen.